Total Pageviews

Wednesday, March 16, 2011

L...for LOSER

L would have been great. LOVE. LOVELY. LOTSOFMONEY.
tp nape ni yg aku rase. 


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! = = "


hari ni saje dh byk kali aku rase nak bunuh org. sbb kebongokan aku makin terserlah.

mlm td lg, aku dh iron baju, takut pg bgun lambat. 
gOOd. aku bjaye bgun awl. tetibe sakit perut. buang2 punya buang, lambat jugak. 
kalut2 jalan, walau kain sendat, aku langkah mcm org pakai seluar nak p jogging.
sakit2 kaki, aku jalan mcm ronaldo peha gedebuk2 tu.
tanak lecturer kecik ati org dtg lambat.
sanggup tak beli bfast aku p kuliah. 
alhamdulillah. baru start.

abes kuliah, aku mkan sandwish dsa jual. mkn cepat2, takut patient sampai.

janji smlm : patient dtg kul 9 pg

aku tgu.

tgu

dan tgu

patient tak dtg2 lg
aku call, phone die mati.
nak wat ape? 
pgl pt lain? kalau die tetibe dtg?
pgl 2nd pt aku?
die p servis kete. 


tgu lg.

kul 10. 45 baru si budak bername patient dtg.
1st time aku jadi tegas dgn patient
' adik, kalau lain kali, dh lewat mcm ni, baik tak payah dtg.berape lame awk lewat? dekat 2 jam'
die ingat aku bersuka ria waste kan mase aku 2 jam cm tu??
tak sangka tgu patient mcm rase tgu mati.

abes treatment kul 12. terpakse batalkn 2nd patient. bongok!
buang mase aku lg.

petang.
aku p physio.
tak loser mane.

yeke? 

kaki aku sakit... 

malu ngn org baru operate 5 mgu tp mcm lg hebat dr aku
aku? 7 bulan dh.
nak bend lutut pon ketar.
aku tau therapist aku mcm kecewa.
tp nak wat cane.
buat exercise sendiri kat bilik mmg tak penah nak menjadi.
sakit sikit, rehat
sakit byk, tak buat dh.
pemalas.

aku ingat dah putus balik, tp die kate tak. oh..syukur..

mlm, aku ad kuliah. kul 8. ( aku tatau pukul bape mulanye)
aku cepat2 smyg maghrib, siap tgl bace al quran, ingat nak tdo kejap punya pasal.
aku siap2 pakai tudung dh, nak tdo kejap. 
(Awk, g physio sgt penat sebenarnye. sy perlu rehat kejap itu.)
bgun2 kul 9. 
sedey kowt!
lecture ape cm tu kalau g sejam lewat.

aaaaa! benci diri sendiri! kalau diri tu terror mcm bdk cina takpe. 






p/s : aku dah ' start ur day with a smile dh rini'. nape tak jadi? 



4 comments:

  1. sabar2......ujian smua tu.....huhu

    ReplyDelete
  2. sabar..jgn hine diri sndri..
    cina mlayu same je..y mmbezakan hanya taqwa..
    cheers=)
    alhamdulillah dpt mkn pg
    alhamdulillah dpt pt sorg(drpd xdtg2)
    alhamdulillah tido kt bilik,bkn kt lecture hall..hoho

    ReplyDelete
  3. mekasih ajw and din. haha. tula..tak baik hina diri kn? tp bukan bermaksud nak menghina. huhu

    ReplyDelete
  4. beginning the day with smile is not enough, u need to have positive thinking apart from that.. =)

    ReplyDelete